Managed Services

Regel uw kritische bedrijfsprocessen in één keer met Managed Services van Hollander Techniek. Gaat het om IT-infrastructuur, WiFi of telefonie? Of om toegangscontrole, cameratoezicht of werkplekautomatisering? Op al deze gebieden kunt u terecht bij Hollander Techniek. Wij bieden nu een uniek pakket Managed Services. Alles in één hand: Helemaal Hollander!

Hoe werkt het?
Via een beveiligde dataverbinding (IP-VPN), die we alleen gebruiken voor uw bedrijf, verbinden we onze centrale apparatuur direct met uw locatie. Zo blijft uw bedrijfsnetwerk volledig gescheiden van andere netwerken en het internet, waardoor uw bedrijfsgegevens volkomen veilig blijven. We spreken dan ook van een ‘private cloud’.

Bij een publieke cloud wordt de cloud-infrastructuur gebruikt door verschillende bedrijven, bij de private cloud Managed Services is de cloud-infrastructuur opgezet voor één bedrijf: Uw bedrijf!

Ideaal voor MKB en Retail
Waar de drempel voor nieuwe technologie voor het midden- en kleinbedrijf nog vaak te hoog is, komt dankzij Managed Services nu ook voor deze organisaties de functionaliteit van grote nieuwe systemen beschikbaar, zoals GSM-integratie, remote werken en WiFi. MKB-ondernemers krijgen hierdoor extra functionaliteit en concurrentievermogen en hoeven niet langer zelf alle IT-kennis in huis te halen. Managed Services zorgt dat alles optimaal blijft draaien. 

Meer weten of een offerte ontvangen?

Vul dan het formulier in


Helemaal flexibel

Managed Services vormt een modulair en schaalbaar dienstenpakket dat we helemaal naar uw wensen inrichten.

Managed Services wordt aangeboden vanuit een eigen datacenter, waarbij we gebruik maken van de gezamenlijke kennis en technische platformen van hollander techniek.

Helemaal up-to-date

De kracht van het concept ligt in de eenvoud. U hoeft niet langer te investeren in eigen systemen, maar kunt online werken via serverbased computing voor een vast bedrag per maand (pay-per-use). U heeft geen omkijken meer naar updates en back-up. U werkt altijd met de nieuwste software en uw medewerkers kunnen met elk device vanaf elke locatie hun werk doen.

Helemaal veilig

U hoeft niet te vrezen dat uw gegevens in de cloud kwetsbaar zijn voor hackers, met alle risico’s voor de continuïteit van uw bedrijf. Managed Services maakt namelijk gebruik van een eigen beveiligde infrastructuur die niet publiek toegankelijk is. Daarbij blijft ook, als de verbinding wegvalt, een groot deel van de functionaliteit beschikbaar.

Helemaal kostenefficiënt

ICT in de vorm van cloud computing is al heel gangbaar, maar Managed Services voegt daar onder meer cameratoezicht en toegangscontrole aan toe. Dat versterkt elkaar en is kostentechnisch interessant, omdat er geen aparte verbindingen meer nodig zijn.

Helemaal Hollander

Niet eerder was één leverancier in staat een dergelijk dienstenpakket geïntegreerd aan te bieden, met alle kennis, kunde en faciliteiten in één hand. Op basis van bewezen technologie. Helemaal Hollander! Ook kunt u leunen op onze afdeling services die u 24/7 helpdeskondersteuning biedt. 


Managed Services is Helemaal Hollander

Waarom Managed Services?

Met Managed Services kunt u in één keer diverse bedrijfsprocessen stroomlijnen, efficiënter maken en kosten besparen. Daarbij  zijn er geen grote investeringen meer nodig in hardware, software of IT-expertise.

  • Unieke combinatie diensten
  • Modulair en schaalbaar
  • Lage investering
  • Veilig (private cloud)
  • Geen zorgen over beheer

 

Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel: 088-8018080 | Of maak gebruik van onderstaand formulier:

Helemaal hollander contact formulier

Helemaal hollander contact formulier
Deel deze pagina: