Toegangs-controle

Wilt u ook weten wie er wanneer in uw pand en/of serverruimte  is geweest?
Met onze toegangscontrole heeft u grip op wie, waar en wanneer toegang heeft. De taglezers bij de deur(en) worden middels de beveiligde verbinding gekoppeld aan ons datacenter. Hier worden centraal de rechten per tag/gebruiker geregistreerd en beheerd.

De dienst toegangscontrole biedt een ruim aanbod aan mogelijkheden. Het kunnen verlenen of ontzeggen van toegang is uiteraard de hoofdfunctie van een toegangscontrolesysteem. De dienst biedt een uitgebreide reeks van functionaliteiten om de essentie van toegangscontrole nog beter toe te passen in de praktijk.

Bij het ontwerp van toegangscontrole binnen Managed Services is rekening gehouden met schaalbaarheid, betrouwbaarheid en de hoogste graad van beveiliging. De samenwerking met diverse hardware componenten, zoals intelligente onderstations en kaartlezers, is van essentieel belang. De benodigde betrouwbaarheid is in die mate aanwezig dat zelfs bij netwerk- of stroomstoring, het systeem blijft werken. Dit garandeert veiligheid en continuïteit wat twee belangrijke aspecten zijn binnen de algehele beveiliging.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Vul dan het formulier in

Managed Services is Helemaal Hollander

Waarom Managed Services?

Met Managed Services kunt u in één keer diverse bedrijfsprocessen stroomlijnen, efficiënter maken en kosten besparen. Daarbij  zijn er geen grote investeringen meer nodig in hardware, software of IT-expertise.

  • Unieke combinatie diensten
  • Modulair en schaalbaar
  • Lage investering
  • Veilig (private cloud)
  • Geen zorgen over beheer

 

Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel: 088-8018080 | Of maak gebruik van onderstaand formulier:

Helemaal hollander contact formulier

Helemaal hollander contact formulier
Deel deze pagina: