Werkplek-automatisering

Met de dienst werkplekautomatisering bieden we u de mogelijkheid altijd en overal te kunnen werken. De medewerkers op kantoor loggen in op hun thin client. Ze hebben de beschikking over een complete werkplek met o.a. Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook), Internet Explorer en Adobe Reader. Thuiswerkers of mobiele werkers loggen via een VPN-verbinding in op hun laptop of mobile device en halen op die manier hun eigen werkplek naar zich toe. Toegankelijk, eenvoudig en supersnel.

In het datacenter staan de servers die zorgen voor de benodigde capaciteit om de gebruikers optimaal te laten werken. Deze techniek is gebaseerd op server based computing. Dat wil zeggen dat alleen beeldinformatie, toetsenbordaanslagen en muisklikken van en naar de gebruiker verstuurd worden. Hierdoor is er minder netwerkbelasting en kan de dataverbinding qua bandbreedte minimaal zijn. Als gebruiker beschikt u over een snel werkende omgeving.

De thin clients op locatie zijn systemen met minimale specificaties qua hardware  en software, zodat aanschafkosten en energieverbruik laag blijven. 

In combinatie met de dienst telefonie binnen Managed Services biedt werkplek-automatisering u nog meer voordelen. Zo kan het centrale telefoonboek via een webbased interface worden aangeboden waardoor klikken en bellen vanuit het telefoonboek mogelijk is. Ook is een koppeling mogelijk met diverse databases zoals CRM, ERP of Active Directory.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Vul dan het formulier in

Managed Services is Helemaal Hollander

Waarom Managed Services?

Met Managed Services kunt u in één keer diverse bedrijfsprocessen stroomlijnen, efficiënter maken en kosten besparen. Daarbij  zijn er geen grote investeringen meer nodig in hardware, software of IT-expertise.

  • Unieke combinatie diensten
  • Modulair en schaalbaar
  • Lage investering
  • Veilig (private cloud)
  • Geen zorgen over beheer

 

Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel: 088-8018080 | Of maak gebruik van onderstaand formulier:

Helemaal hollander contact formulier

Helemaal hollander contact formulier
Deel deze pagina: