WiFi

Binnen elke organisatie worden momenteel steeds meer mobile devices gebruikt, zoals tablets en smartphones. Al deze apparaten hebben behoefte aan toegang tot internet. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen op elk moment. Onze draadloze netwerken (WLan/WiFi) maken dit mogelijk.

Voor de dienst WiFi binnen Managed Services wordt de centrale WLan controller in het datacenter geplaatst. Op uw locatie(s) plaatsen we de Cisco Access Points en creëren we een volledig dekkend WiFi-netwerk. Hiermee is het onder meer mogelijk om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal.

Binnen Managed Services zijn de beveiligingsprotocollen van een dusdanig hoog niveau dat het technisch mogelijk is een draadloos netwerk net zo goed te beveiligen als een vast netwerk. Voor uw medewerkers, maar ook voor de WiFi-login voor uw gasten.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Vul dan het formulier in

Managed Services is Helemaal Hollander

Waarom Managed Services?

Met Managed Services kunt u in één keer diverse bedrijfsprocessen stroomlijnen, efficiënter maken en kosten besparen. Daarbij  zijn er geen grote investeringen meer nodig in hardware, software of IT-expertise.

  • Unieke combinatie diensten
  • Modulair en schaalbaar
  • Lage investering
  • Veilig (private cloud)
  • Geen zorgen over beheer

 

Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel: 088-8018080 | Of maak gebruik van onderstaand formulier:

Helemaal hollander contact formulier

Helemaal hollander contact formulier
Deel deze pagina: