Referenties


Opdrachtomschrijving

Dijkgraaf-Rijsdorp heeft in haar vestiging aan de Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn een grote showroom voor kantoormeubilair op de eerste verdieping. Klanten kunnen hier zien, voelen en uitproberen welk meubilair het beste in hun situatie past. Deze ruimte wordt eveneens beschikbaar gesteld als flexwerkplek voor de vele ZZP’ers die in de aangrenzende wijk wonen.

Oplossing

  • WiFi, draadloos internet voor de ZZP’ers
  • Cameratoezicht, zicht hebben op de eerste verdieping
  • Klantentelcamera, om te weten hoeveel klanten op de eerste verdieping komen

Reactie van de klant

Voor de projectinrichting en de verhuur van ruimtes aan ZZP’ers ben ik op zoek gegaan naar een partner om het IT technische deel in te vullen. Hierbij kwam ik in contact met hollander techniek. Zij hebben ons geadviseerd diensten van Managed Services toe te passen. Hierdoor kunnen wij in de toekomst nog meer toegevoegde waarde bieden aan onze eigen klanten bij het inrichten van werkplekken.

Contact

Dijkgraaf-Rijsdorp

Kantoorartikelen -, rmeubelen en machines


Opdrachtomschrijving

ZOA is een ontwikkelingsorganisatie die werkzaam is in projecten in 15 landen over hele wereld. In september 2013 is ZOA verhuisd naar haar nieuwe vestiging aan de sleutelbloemstraat 45 in Apeldoorn. In tegenstelling tot het vorige pand zijn er hier verschillende ingangen voor de medewerkers, waar niet altijd zicht op is. Om grip te krijgen op wie, waar en wanneer toegang mag hebben is er gezocht naar een beheersbare oplossing.

Oplossing

  • Toegangscontrole

Reactie van de klant

Met toegangscontrole van Managed Services hoeven we ons niet meer druk te maken wie er via de ingangen binnenkomt. Dit is altijd een medewerker met een tag. Aanpassingen in het systeem worden snel verwerkt. We hebben veel vertrouwen in Managed Services, wat ons weer de rust geeft om ons op onze eigen werkzaamheden te focussen.

Contact

ZOA

Christelijke hulporganisatie


Managed Services is Helemaal Hollander

Waarom Managed Services?

Met Managed Services kunt u in één keer diverse bedrijfsprocessen stroomlijnen, efficiënter maken en kosten besparen. Daarbij  zijn er geen grote investeringen meer nodig in hardware, software of IT-expertise.

  • Unieke combinatie diensten
  • Modulair en schaalbaar
  • Lage investering
  • Veilig (private cloud)
  • Geen zorgen over beheer

 

Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel: 088-8018080 | Of maak gebruik van onderstaand formulier:

Helemaal hollander contact formulier

Helemaal hollander contact formulier
Deel deze pagina: